WORKING FOR YOU

ADS

Blog Wanita Malaysia & Masakan

Blog Wanita Malaysia & Masakan (2)

Blog Wanita Malaysia & Masakan ( 3 )

  • cat sock creation - hyep. ni stokin yg telah di handmade menjadi meow huhu. hidung dye besar kan. mcm hidung zizan opss. nanti fan z...
    5 months ago
  • - Ini ku jahit untuk hadiahkan pada Guru anakku sempena Hari Guru beberapa bulan lepas-lepas Gaun yang ku jahit untuk cucu sedara yang keletah bercakap Irdi...
    3 years ago

1st Blog Directory

Ads

2nd Blog Directory

Award from blogger -ateh75.

Award from blogger -ateh75.
Terima Kasih

3rd Blog Directory

ads

4th Blog Directory

klik banner di bawah

For your health

5th Blog Directory

Untuk wanita

6th Blog Directory

Anda Perlukan Webserver??

7th Blog Directory

Ternyata & Terbokti

8th Blog Directory

E-Kamus

9th Blog List

Kerja Kosong

10th Blog Directory

Panduan Temuduga

11th Blog List

100% Free

12th Blog List

Belum dicuma Mana nak tahu?

13th Blog List

Usahawan Berjaya

14th Blog List

Panduan BERHENTI merokok

15th Blog List

Panduan Membina Estate

16th Blog List

Panduan Pertolongan Cemas

17th Blog List

Jom Join

18th Blog List

Ingin Jadi Usahawantani?? klik banner kat bawah

19th Blog List

20th Blog List

Panduan Pelihara Kuching

21st Blog List

23rd Blog List

Click here

24th Blog List

25th Blog List

26th Blog List

27th Blog List

28th Blog List

22nd Blog List

29th Blog List

30th Blog List

31st Blog List

32nd Blog List

  • Kindred Sinks - *Kindred Sinks* * Kindred Sinks * A leading manufacturer of sinks in the world, Kindred Sinks has received many honors and awards in its 50 years of op...
    1 hour ago
  • Paco Park Hotel - For a memorable stay in a converted ranch house on the paco park hotel by C. Tony Pereira. This converted ranch house had been only a short stroll away t...
    4 days ago
  • SYAIR BAJET 2015 - Pembentangan Bajet 2015 oleh YAB Dato' Sri Mohd Najib. *Telah didengar dengan tekun,* *Sedari jusa sampai pekebun,* *Lunaknya bajet bila disusun,* *Menanti...
    1 week ago
  • Salam Aidiladha.. - Salam Aidiladha khas buat semua yer...lama x mengupdate kat sini actually..mood lak dh ke laut dh! ni sempat sedikit sebanya bergambar kenangan ms raya ritu...
    1 week ago
  • Interbiu - Sebenarnya sebelum aku dapat kerja kilang sekarang ni, aku dah pegi 9 kali interview dekat macam macam kilang. Dekat Johor je dekat dekat 6 kilang aku red...
    2 weeks ago
  • Dear Future Me - Dear future Lah, Im the past you are doing well here in Ipoh. I hope everything is alright there as you always not doing good in the past until in this mome...
    5 weeks ago
  • Nur Raihan Irdina Bt Mohd Fauzi - Salam semuaaa Setahun lebih xjenguk blog... SETAHUN 6 Bulan tuuu.. perghhh btoi la org kataa.. xbersua stahun lebih.. kalau org yg kawen tup2 dah ada ...
    3 months ago
  • Honda Mobilio Ready Stock - [image: Honda Mobilio Ready Stock] Ready Stock ! Penawaran terbatas di bulan maret ini untuk yang berminat dengan mobil keluarga terbaru keluaran Honda...
    4 months ago
  • 2014 - things to hit - Well, stepped in to 2014 for quite some months. Started to realize it is time to invest since the first bucket of gold earned. And here are my options to g...
    6 months ago
  • SayaDanCamera 2 :) - Hello Rainbowss!! Bangun pepagi terniat nak blogging. Tapi bila dah buka blog otak tepu tak tau nak tulis apa. So bila tak tau nak tulis apa, biar gambar *...
    11 months ago
  • Gold Coast Morib - Last minute plan for holiday anak2 la yang seronok semua hantu air siap ada themepark, seronokla ye.. view from our room rasmi dulu then turun mand...
    1 year ago
  • Salam Jumaat - Bertahun rasanya tak update apa2 dalam blog, kesibukan masa sgt menjadi penghalang. Maklumlah dulu masa aku suka menulis, sibuk dgn blog, aku x ada anak la...
    1 year ago
  • CSS : Queen Fitted Ropol ; 100% Cotton - *RM100 + RM7 / RM10 (SM/SS)* Classic Suite Series Queen Ropol 100% Cotton *Isi Kandungan* 1 Cadar Fitted Ropol 4 Sarung Bantal 1 Sarung Bantal Peluk Harga...
    1 year ago
  • Agama - Belajar agama bukan menjadikan orang itu suci. Ada juga yang belajar agama tapi guna untuk melawan agama itu sendiri. Orientalis namanya. Ada yang belajar...
    1 year ago
  • Rokok Part 6 - fedede
    2 years ago
  • Mengabadikan Gambar Kenangan ^^ - Sempena penghujung tahun masihi pada 2011 ini, sengaja saya letakkan beberapa gambar sebagai kenangan. Meskipun ia sekeping gambar, namun terselit 1001 satu ...
    2 years ago
  • Pendedahan eksklusif - Panas! Panas! Baru keluar dari kotak ketuhar. Dimana anda takkan jumpa ini dimana mana. Tidak di OhBulan! atau di beautifulnara sama sekali. Cekidaud, guess ...
    3 years ago
  • today^^ - hye uolllzzz! nak story about what? herm. entah la kan. today is a boring boring day! haha! tadi aku dah bangun pagi2 tapi takde la pagi sangat kan. berat ...
    3 years ago
  • ABPBH 2010 anuar zain - sedetik lebih - Check out this video on YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=bGcjOu9U4Wg&feature=youtube_gdata_player Sent from my iPod
    3 years ago
  • MALASNYEEEE!! - MALAS ! malas nk UPDATE BLOG. malas nk BELAJAR. malas nk ONLINE. malas nk tls STATUS FB. malas nk MEMBACA. malas nk MENULIS. malas nk MENAIP. malas nk KELUAR...
    3 years ago
  • UJIAN LAGI. *_* - Salam, Entri entri yang terdahulu aku ada cerita pasal ujian kan. Ada kan, ada kan? Baru je buat entri pasal ujian, skali lagi ada ujian balik. Penat tapi ...
    4 years ago
  • Tukar Link - Hmm..sebelum Najwa tukar link Najwa..ni nak bagi tau..ni link baru Najwa ok.. htto://ohhnajwa.blogspot.com/
    4 years ago
  • - pay per click advertising
    4 years ago

33 rd Blog List

34th Blog List

35th Blog List

  • Plan Alam - Sumber : Wall Fb sendiri Roh manusia ni dipercayai mengawal hayat seluruh jasad Dlm Islam dikatakan kita ada pengakuan pd Allah semasa pertemuan di alam roh...
    1 week ago
  • Terima Kasih Tuan - Umpama timun hendaknya Melanggar kami terluka Dilanggar kami cedera Tapi itulah nasib kami yang hina Tanpa elaun seperti menteri Makan bayar sendiri K...
    2 weeks ago
  • KEBAIKAN VCO (VIRGIN COCONUT OIL) - Assalamualaikum dan hello readers :) Kalau nak selfie, *CATALYST* la jawapannya ! Wahhh kelasss kau *Nad Zainal* hehe. Siapa perasan *iklan Catalyst* kat...
    3 weeks ago
  • Perihal Pelajar - Kantoi - bila ditangkap meniru, menangis bagai nak rak. keluar segala ayaq hidung, mulut, dan mata. pakej set combo semua ada. dan solusi terhadap penangkapan itu, ...
    3 weeks ago
  • Al-Baqaroh:286 - *ALLAH* tidak memberati seseorang melainkan apa yang terdaya olehnya. Ia mendapat pahala kebaikan yang diusahakannya, dan ia juga menanggung dosa kejahata...
    4 weeks ago
  • Jalan-jalan cari makan - *LOBSTER BESAR GEDABAK..*. makan angin kat Kota Kinabalu....kat semenanjung susah nak tengok udang kara besaq cam ni...kat pasar basah KK biasa jer uda...
    1 month ago
  • Disini lahirnya sebuah cinta. - Tanggal 31 august tahun ini genap laa negara kita telah MERDEKA selama 57tahun since 1957. Dengan bertemakan lahirnya sebuah cinta. Maka kita sebagai rakya...
    1 month ago
  • Elly dan Emmy sudah 5 tahun - Pantas masa berlalu.. budak kembar yg dulu kecik, lambat jalan.. pendek kata memang agak kurang/lambat pembesaran berbanding anak2 yg sebaya dengan usia me...
    1 month ago
  • Permintaan terakhir... - Bismillah hirohmannirohim... Dengan nama Allah yang maha pengasih lagi maha penyayang... Dengan penuh keinsafan saya meneruskan cerita kelmarin mengenai jir...
    2 months ago
  • Kolam Memerang, Gopeng .Errmmm.. - Update kali ini KPAS akan memperkenalkan sebuah kolam pancing air tawar yang terletak di Gopeng, Perak. Kolam ini diberi nama Kolam Memerang dan terletak ...
    3 months ago
  • September 2013 - assalamualaikum semuanya:) hola back to my self. senyap sepi setahun berlalu.. diri terasa mahu mula blog seperti dulu. sekarang ni semua benda banyak yang...
    1 year ago
  • Celcom Porta WiFi (New) - Ini ada berita baik buat pelanggan setia Celcom macam saya. Terbaru Celcom telah memperkenalkan Celcom PortaWiFi dengan plan pakej yang terbaik. Wah Celcom...
    1 year ago
  • PENGORBANAN - aku rasa aku telah lakukan satu pengorbanan yang sangat besar dalam hidup aku iaitu melepaskan orang yang aku benar-benar sangat sayang sayang itu hanya t...
    1 year ago
  • 1# -matriks penang :) - heee,lama tak post ni.currently i`m further my study at KMPP so i just wanna share my activities at Penang matriculation college :) (after 2 months baru na...
    2 years ago
  • WE HAVE MOVED! - All good things must come to an end. The 'end' is not necessarily a bad thing! The good stuff in this blog will further be posted to a new home! Click the...
    3 years ago
  • Public Apology - kepada yang berkenaan, saya tahu saya salah. saya dah belajar dari kesilapan saya. saya tahu benda ni memang tak patut dilakukan oleh saya. saya tahu saya ...
    3 years ago
  • berbaloi - sape lum tengok lagi merong mahawangsa?? g la tengok sekarang! sekarang jugak! nampaknya aku dah jadi peminat setia movie keluaran KRU sejak magika.. yg a...
    3 years ago
  • B.E.R.P.I.N.D.A.H - *Mulai hari ini,MAHARANI-SHOP akan bertukar kepada NAJ Collections.* *Masih owner yg sama.Linda cuma nak bukak bisnes nama linda sndiri.* *Bagi mereka yg per...
    4 years ago
  • The 9 most annoying types of people on FB - A friend of mine send me this interesting email.. just wanna share with u.. Rasa macam kawan2 dlm FB kita ada yang tergolong dlm category dibawah ni kan.. ...
    4 years ago
  • LIGA KAKI AYAM 9SEBELAH - salam suma,,,, lma xwt cter kn,,, ni nk ksi tau pic aku ngan owg kampung aku,, apa yg sempoinya pic nie erk??? xda pa pn yg smpoi pn,, cma pic nie km tgka...
    4 years ago
  • NEW : T-shirt Teluk Batik - RM 8 - Salam all... Baju ni kira souvenir / buah tangan kalau sapa2 datang melawat Lumut / Teluk Batik. Harga pasaran RM 10, harga kami RM 8. Kalau sapa2 tak kesa...
    4 years ago
  • Hubungi Kami - Jika ada sebarang pertanyaan, sila hubungi kami: Email : penasihatpinjaman@gmail.com URL : http://www.kowaja.co.cc Twitter : http://www.twitter.com/kowaja...
    4 years ago

36th Blog List

37th Blog List

38th Blog List

39th Blog List

40th Blog List

41st Blog List

42nd Blog List