WORKING FOR YOU

ADS

Blog Wanita Malaysia & Masakan

Blog Wanita Malaysia & Masakan (2)

Blog Wanita Malaysia & Masakan ( 3 )

  • cat sock creation - hyep. ni stokin yg telah di handmade menjadi meow huhu. hidung dye besar kan. mcm hidung zizan opss. nanti fan z...
    6 months ago
  • - Ini ku jahit untuk hadiahkan pada Guru anakku sempena Hari Guru beberapa bulan lepas-lepas Gaun yang ku jahit untuk cucu sedara yang keletah bercakap Irdi...
    3 years ago

1st Blog Directory

Ads

2nd Blog Directory

Award from blogger -ateh75.

Award from blogger -ateh75.
Terima Kasih

3rd Blog Directory

ads

4th Blog Directory

klik banner di bawah

For your health

5th Blog Directory

Untuk wanita

6th Blog Directory

Anda Perlukan Webserver??

7th Blog Directory

Ternyata & Terbokti

8th Blog Directory

E-Kamus

9th Blog List

Kerja Kosong

10th Blog Directory

Panduan Temuduga

11th Blog List

100% Free

12th Blog List

Belum dicuma Mana nak tahu?

13th Blog List

Usahawan Berjaya

14th Blog List

Panduan BERHENTI merokok

15th Blog List

Panduan Membina Estate

16th Blog List

Panduan Pertolongan Cemas

17th Blog List

Jom Join

18th Blog List

Ingin Jadi Usahawantani?? klik banner kat bawah

19th Blog List

20th Blog List

Panduan Pelihara Kuching

21st Blog List

23rd Blog List

Click here

24th Blog List

25th Blog List

26th Blog List

27th Blog List

28th Blog List

22nd Blog List

29th Blog List

30th Blog List

31st Blog List

32nd Blog List

33 rd Blog List

34th Blog List

35th Blog List

  • project memasak : donut - Selalu.waktu hujung minggu. tiap2 petang encik suami akan tanya "nie tak da minum petang ka??" dialog yang sama akan disoalnya.. bila dijawap malas..mau la...
    1 week ago
  • MasyaAllah.... - Assalamualaikum... Semuga semuanya di dalam rahmat dan redha Allah selalu hendaknya... Semasa menunaikan umrah bersama 10 hamba Allah bersaudara..dari bon...
    1 week ago
  • Pasal Dimensi vs Teknologi vs Syurgawi - Pasal Dimensi vs Teknologi vs Syurgawi -------------------------------------------------- Ada yg mengatakan den dan rakan-rakan menafsir agama dengan teknolo...
    1 week ago
  • Indah Bahasa Hati Terasa - kita tahu ayat arahan, ayat penyata....sudah semestinya menyatakan sesuatu arahan. biasanya bentuk bahasa paling sopan akan di tulis "tolong.... atau "Jang...
    1 week ago
  • hidup - Kan.. hidup ini jarang memberi apa yang ktia mahu dan impikan. Sama seperti hidup aku, aku selalu merasakan aku selalu tidak dapat apa yang aku impikan Sepe...
    3 weeks ago
  • Sinopsis Surah Al-Baqara - Assalamualaikum, saya kongsikan sinopsis ini berdasarkan kuliah agama (kuliah tafsir) yang saya dengari. - Surah Al-Baqara adalah surahyang paling panjang ...
    4 weeks ago
  • KEBAIKAN VCO (VIRGIN COCONUT OIL) - Assalamualaikum dan hello readers :) Kalau nak selfie, *CATALYST* la jawapannya ! Wahhh kelasss kau *Nad Zainal* hehe. Siapa perasan *iklan Catalyst* kat...
    1 month ago
  • Al-Baqaroh:286 - *ALLAH* tidak memberati seseorang melainkan apa yang terdaya olehnya. Ia mendapat pahala kebaikan yang diusahakannya, dan ia juga menanggung dosa kejahata...
    2 months ago
  • Elly dan Emmy sudah 5 tahun - Pantas masa berlalu.. budak kembar yg dulu kecik, lambat jalan.. pendek kata memang agak kurang/lambat pembesaran berbanding anak2 yg sebaya dengan usia me...
    2 months ago
  • Kolam Memerang, Gopeng .Errmmm.. - Update kali ini KPAS akan memperkenalkan sebuah kolam pancing air tawar yang terletak di Gopeng, Perak. Kolam ini diberi nama Kolam Memerang dan terletak ...
    4 months ago
  • September 2013 - assalamualaikum semuanya:) hola back to my self. senyap sepi setahun berlalu.. diri terasa mahu mula blog seperti dulu. sekarang ni semua benda banyak yang...
    1 year ago
  • Celcom Porta WiFi (New) - Ini ada berita baik buat pelanggan setia Celcom macam saya. Terbaru Celcom telah memperkenalkan Celcom PortaWiFi dengan plan pakej yang terbaik. Wah Celcom...
    1 year ago
  • PENGORBANAN - aku rasa aku telah lakukan satu pengorbanan yang sangat besar dalam hidup aku iaitu melepaskan orang yang aku benar-benar sangat sayang sayang itu hanya t...
    1 year ago
  • 1# -matriks penang :) - heee,lama tak post ni.currently i`m further my study at KMPP so i just wanna share my activities at Penang matriculation college :) (after 2 months baru na...
    2 years ago
  • WE HAVE MOVED! - All good things must come to an end. The 'end' is not necessarily a bad thing! The good stuff in this blog will further be posted to a new home! Click the...
    3 years ago
  • Public Apology - kepada yang berkenaan, saya tahu saya salah. saya dah belajar dari kesilapan saya. saya tahu benda ni memang tak patut dilakukan oleh saya. saya tahu saya ...
    3 years ago
  • berbaloi - sape lum tengok lagi merong mahawangsa?? g la tengok sekarang! sekarang jugak! nampaknya aku dah jadi peminat setia movie keluaran KRU sejak magika.. yg a...
    3 years ago
  • B.E.R.P.I.N.D.A.H - *Mulai hari ini,MAHARANI-SHOP akan bertukar kepada NAJ Collections.* *Masih owner yg sama.Linda cuma nak bukak bisnes nama linda sndiri.* *Bagi mereka yg per...
    4 years ago
  • The 9 most annoying types of people on FB - A friend of mine send me this interesting email.. just wanna share with u.. Rasa macam kawan2 dlm FB kita ada yang tergolong dlm category dibawah ni kan.. ...
    4 years ago
  • LIGA KAKI AYAM 9SEBELAH - salam suma,,,, lma xwt cter kn,,, ni nk ksi tau pic aku ngan owg kampung aku,, apa yg sempoinya pic nie erk??? xda pa pn yg smpoi pn,, cma pic nie km tgka...
    4 years ago
  • NEW : T-shirt Teluk Batik - RM 8 - Salam all... Baju ni kira souvenir / buah tangan kalau sapa2 datang melawat Lumut / Teluk Batik. Harga pasaran RM 10, harga kami RM 8. Kalau sapa2 tak kesa...
    4 years ago
  • Hubungi Kami - Jika ada sebarang pertanyaan, sila hubungi kami: Email : penasihatpinjaman@gmail.com URL : http://www.kowaja.co.cc Twitter : http://www.twitter.com/kowaja...
    5 years ago

36th Blog List

37th Blog List

38th Blog List

39th Blog List

40th Blog List

41st Blog List

42nd Blog List